fbpx

Film Festival Oostende 2016

Dit weekend, vrijdag 9 september 2016 start het filmfestival in Oostende. De nieuwste films worden dan vertoond. Er is alvast een film waar ik naar uitkijk. 

Als filmliefhebber is het altijd uitkijken naar de filmfestivals. Van 9 september t.e.m. 17 september is het film festival aan de Belgische kust, namelijk in Oostende.

FFO brengt veel talent naar Oostende. Dit jaar is Kevin Janssens in de regisseursstoel gekropen om de promospot te maken. Het hoogtepunt van het film festival is ongetwijfeld de uitreiking van ‘De Ensors’. Dit jaar vinden ze plaats op 16 september in het prachtige Kursaal Oostende.

Op woensdag 14 september is het avant-première van Absolutely Fabulous. Wij zullen hier zeker bij aanwezig zijn. Ik kijk alvast uit naar deze film. Je mag hier zeker nog een artikel over verwachten.

Tickets bestellen voor het filmfestival kan op hun website of bij dienst toerisme Oostende.

Het belooft een fantastische week te worden.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren