fbpx

Avant-première Absolutely Fabulous, The Movie

absolutely_fabulous_moviestill06_v2Gisteren was het avant-première van ‘Absolutely Fabulous, the movie’. Dit was op het filmfestival Oostende. Het was een fantastische avond.

De film is het vervolg op de Britse sitcom. Zo wordt de film omschreven: De film vertelt een absurde reeks van gebeurtenissen in het leven van de glamoureuze Patsy en Edina die met een stevige kater wakker worden na een decadent feestje. Ze ontdekken dat ze zich op een ronddrijvend jacht bevinden van een magnaat, in het midden van de oceaan. Alsof het niet erger kan, hebben ze geen bereik op hun mobiele telefoon. Als kers op de taart worden ze achtervolgd door de media, paparazzi en politie, omdat ze op het feest Kate Moss in de Thames gegooid hebben.

img_0265

De film is echt een bioscoop bezoekje waard. Van begin tot het einde is het lachen. Hieronder kan je de trailer bekijken.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren