fbpx

Dove DermaSpa

Dove is al heel wat jaren een gekend merk voor hun lichaamsverzorging. In dit artikel review ik enkele producten van Dove.

De handcrème voor je droge handen. Hij is niet te groot en handig mee te nemen. In de winter beschermt hij je handen goed tegen kloven.

Het is één van de beste handcrèmes die ik al heb getest.

Hij wordt heel snel opgenomen door de huid en is niet te vettig. Je kan hem kopen voor € 4,99.

Wil je je tijdens de dag snel verfrissen? Het perfecte wapen tegen geurtjes is deze deodorant. Hij is compressed wat betekent dat het een kleinere verpakking is met dezelfde hoeveelheid als een grote deodorant.

Een douchegel en bodylotion in 1 en onder de douche. Na de heerlijke douche hoef je je niet meer in te smeren. Geen gedoe meer met plakkende kleren. Je huid wordt heerlijk zacht. Te koop voor € 3,49.

Ik ben zo’n fan van deze bodylotion. Hij smeert heel goed open en trekt heel snel in. De dag erna heb je nog altijd een goed gehydrateerde huid.

De geur is ook heel aangenaam. Niet te veel parfum. Hij is te koop voor € 6,99.

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren