fbpx

Première Nieuwe Buren

Gisterenavond ging het nieuwe programma van Karen Damen en James Cooke in première. We werden uitgenodigd in de Oude Vismijn te Gent. 

Bij aankomst kregen we lekkere hapjes en een glaasje champagne. Nadat Karen en James verteld hadden over hun nieuwe programma ‘Nieuwe buren’ keken we naar een complicatie van aflevering 1 en 2.

Karen en James zijn voor 30 dagen gaan samenwonen in een huisje in Hoboken. Ze moesten alle luxe achterlaten. Zelfs de gsm mocht niet mee. Een maand lang probeerden ze te leven van een leefloon. Ze deden ook vrijwilligers werk. Karen en James zijn de perfecte match voor dit programma. Het was lachen van het begin tot het einde, maar af en toe was het ook een traan laten.

Om de leuke avond af te sluiten kregen we nog een drankje. Deze keer anders dan bij het binnenkomen. Nu kregen we gefrituurde hapjes en een gewoon drankje, iets minder luxe. Het concept van ‘Nieuwe buren’ mochten wij ook even ervaren.

Hoe Karen en James het er vanaf brachten zie je elke woensdagavond op VIJF. De eerste aflevering is vanavond om 21u20.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren