fbpx

Garnier miracle wake-up cream

Na een slechte nacht slapen zien we er allemaal een beetje minder goed uit. Door de Garnier Mirakel Wake Up Cream zou je er frisser moeten uitzien. Hij zou ook de slaaplijntjes optisch vervagen. Ik ging het testen.

Met de jaren stapelt de vermoeidheid zich ‘s ochtends op waardoor het gezicht getekend wordt. De huid is ‘gekreukt’ bij het ontwaken. De trekken zijn hol, de rimpels opvallender, het gezicht slapper en de ogen kunnen gezwollen zijn. Bij vochtgebrek zijn de zogenaamde slaapsporen beter zichtbaar.

Door de Wake-up cream zouden de slaapsporen moeten verdwijnen. De microrijstpeptiden zorgen voor een 24 uur lange hydratatie, stevigheid en een huid die straalt van gezondheid.

Er zitten veel siliconen in. Dat is niet slecht maar bij een siliconen allergie moet je wel oppassen.

Ik heb de crème even gebruikt. Hij voelt fris aan en het eerste moment krijg je een frissere look. Ik vindt wel dat hij niet iets extra doet dan een gewone dagcrème. Hij is heel goed, ik zal hem zeker verder gebruiken. Maar ik heb er niets extra aan. De Miracle Wake-up cream is perfect als je een goede dagcrème zoekt maar verwacht geen wonderen.

Prijs: € 10,99

2 Reacties
    1. Ik heb het even nagevraagd voor je bij Garnier. Deze is helaas uit het Garnier gamma. Er bestaat wel een alternatief, die heet ‘Garnier Skin natural Miracle skin Cream’. Die zit in een tube en niet in een potje. Misschien kan je die even proberen? Er is helaas wel geen garantie dat deze even goed werkt.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren