fbpx

Cattier-Paris deodorant

Cattier-Paris is een merk die ik nog niet kende. Ik was heel benieuwd om hun deodorant te testen. Lees snel verder om te ontdekken wat ik ervan vindt!

Cattier-Paris is in 1968 opgericht. De eerste producten waren klei. Als meer dan 45 is Cattier-Paris dus de kenner van de biologische cosmetica. Ze hebben alles voor lichaamsverzorging en nu ook een deodorant spray.

In de gewone deodorant sprays zit er meestal aluminium. Op lange termijn is dit niet zo gezond voor je lichaam. Deze deodorant is volledig biologisch. Hij bevat geen drijfgas en aluminiumzouten.

Het werkzame bestanddeel is Sopholiance S. Dat is op basis van tarwe, gist en raapzaad. Het heeft een anti-bacteriële en zuiverende werking.

Als je sprayt is het geen gas zoals in andere deodorants maar precies water. Ik geloofde er eerst niet echt in maar ik was verbaasd. Hij voelt zo fris aan. Ik gebruik deze deodorant nu eigenlijk liever dan alle andere. Er komen ook geen geurtjes door.

Ik ben heel blij dat ik dit merk heb leren kennen. In de toekomst zal ik zeker en vast nog meer producten van hen proberen.

Voordelen

  • Er komen geen geurtjes door
  • Voelt verfrissend
  • Helemaal biologisch

Nadelen

Prijs: € 7,99

Verkrijgbaar bij Di en bij diverse reform-en natuurcosmeticawinkels.

  • Mijn mening
    10
Positief

Er komen geen geurtjes door

Voelt verfrissend

Helemaal biologisch

Negatief
1010
Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren