fbpx

Bite-away

De jeuk, zwelling of pijn na een insectenbeet of -steek is zeer vervelend. Je kan allerlei soorten zalfjes of sprays proberen maar het gaat nooit snel weg. Bite away is helemaal natuurlijk. Er komen geen chemische producten aan te pas.

Het is een warme dag, we zitten dan graag lang buiten maar het gevaar voor beten is groot. Nadien wordt het smeren met de crèmes tegen de beten. Met Bite away hoeft dit niet meer. Een handige tool die het makkelijker zal maken.

Bite away heeft een klein keramisch plaatje met geconcentreerde warmte. Hij warmt op tot 51°C. De warmte zorgt ervoor dat het gif van de beet wordt afgebroken. Dat zonder dat de huid beschadigd wordt. De jeuk en de zwelling zou meteen moeten verdwijnen.

Je kunt hem overal meenemen want hij werkt op batterijen. Er zijn 2 knopjes aan die de seconden bepalen. Het linkse knopje is voor kinderen of volwassenen met een gevoelige huid. Hij werkt dan gedurende 3 seconden. De rechtse knop is voor volwassenen. Het plaatje wordt dan 6 seconden verwarmd.

Je houd de Bite Away op de insectenbeet en je druk het knopje in. Het gaat een geluidje af en daarna brandt het lichtje. Het licht geeft aan dat de Bite Away warm heeft. Je moet hem op de beet of steek laten tot er een nieuw geluid komt.

Ik vindt het een fantastisch product. Het voelt wel heel warm aan, even schrikken. Daarna is de beet opmerkelijk platter geworden. Ik heb ook geen jeuk ervaren. Deze gaat nu overal mee op vakantie!

Omdat Bite Away een 100% natuurlijk product is, kan het ook gebruikt worden door kinderen, mensen met allergieën en tijdens de zwangerschap. Onderzoek wijst trouwens uit dat Bite Away ook helpt bij kwallenbeten en aanraking van brandnetels.

Voordelen

  • Er komen geen chemicaliën aan te pas
  • Gaat langer mee dan de zalfjes en sprays
  • Gemakkelijk mee te nemen
  • De jeuk is direct verdwenen

Nadelen

Prijs: € 30,00

Te koop op de website van Bite Away.

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren