fbpx

Kneipp Body Mousse

Douche foums zijn al een tijd een groot succes. Daarom heeft Kneipp besloten een nieuw product op basis van schuim te lanceren. Kneipp Body Mousse is toegevoegd aan de Kneipp familie.

Geen body lotion, crème of olie meer. De body mousse is te gebruiken na het douchen of baden.

Toen ik het voor de eerste keer zag dacht ik ‘schuim zonder water te gebruiken? Dat kan niet!’. En toch is het waar. Ik testte het meteen uit. Je mag hem dagelijks smeren. De mousse voelt helemaal niet vettig aan en hij wordt heel snel opgenomen door de huid.

Hij is heel zuinig in gebruik. Met een klein toefje heb je normaal al genoeg. Volgens Kneipp plakt hij ook helemaal niet. Daar ben ik het niet helemaal mee eens. Als je niet genoeg open smeert dan kan hij wel een beetje plakken. Als je voldoende smeert heb je het niet. Achteraf plakken je handen wel, dus deze moet je zeker wassen nadien.

Ik heb allebei de geuren getest. Patchoulli bevat een rijke sheabutter. De geur geeft je een momentje van rust en balans. De geur is ook een beetje kruidig. Kneipp heeft meerdere producten in het gamma met de Patchoulli geur.

In de ochtend staat ‘Morning Kiss’ voor je klaar. Hij heeft een fruitige geur van oranjebloesem. De voedende jojobaolie zorgt voor een zachte huid.

Mijn voorkeur gaat uit naar de ‘Morning Kiss’. De fruitige geur geeft je een fris gevoel.

Buiten het kleine minpuntje ben ik super tevreden van de Kneipp body mousse. Nog een kleine tip: als je hem in de koelkast zet is hij de perfecte after-sun!

Voordelen

  • Neemt snel in de huid op
  • Verzorgend
  • Lekkere geuren

Nadelen

  • Kan soms plakkerig zijn

Prijs: € 9,99/product.

1 Reactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren