fbpx

My Greek Villa je perfecte vakantie

Griekenland, een fantastisch land om je vakantie door te brengen. Om dat dan in een luxe villa door te brengen maakt het nog beter. Ik maakte kennis met My Greek Villa, al je dromen komen uit bij hen!

My Greek Villa heeft meer dan 400 villa’s in de aanbieding op 40 Griekse bestemmingen. Het zijn allemaal prachtige woningen. De perfecte plek om een leuke vakantie te hebben. My Greek Villa doet niet alleen aan verhuringen maar biedt ook heel wat diensten aan. Zo kan je zelfs een kok vragen! Ze hebben alles om je een zorgeloze vakantie te bezorgen.

Je hoeft ook geen schrik te hebben dat de villa er in het echt niet goed uitziet. De eigenaar van My Greek Villa, Victor is namelijk alles zelf gaan controleren. Victor is trouwens een vriendelijke man! Hij vertelde met passie over zijn land Griekenland.

Er staan niet alleen villa’s op de toeristische eilanden maar ook op andere eilanden. Kea is zo’n mooi voorbeeld. Het eiland ligt op amper 30 minuten van het vasteland. Er gaan niet zo veel toeristen naartoe maar het eiland is wel heel geliefd bij de Grieken.

Op Kea staat de prachtige villa ‘Achillios’. Een prachtig pareltje.

5 jaar geleden is het huis gebouwd. Er is een tennisterrein, maar liefst 2 zwembaden, een sauna, jacuzzi, en zo veel meer. Aan de binnenkant is het heel modern ingericht.

Zoals je ziet is dit echt een paradijs. De villa kan je boeken op de website van My Greek Villa.

De villa’s zijn te huur vanaf € 2000/week. Meer informatie en om die fantastische vakantie te boeken kan je terecht bij My Greek Villa.

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren