fbpx

Opening Skechers

Zaterdag was het opening van de allereerste Skechers winkel in België. Wijnegem Shopping center mag de eerste Skechers winkel verwelkomen.

Het is de eerste winkel van 15 geplande Skechers stores in de Benelux. Ik ging langs in het shopping center. De winkel viel meteen op. Het zit op een hoek. Alles is heel overzichtelijk, een paradijs van schoenen.

“Onze eerste SKECHERS winkel in België weerspiegelt onze toewijding en vastberadenheid als marktleider in alle aspecten van de business. Last but not least natuurlijk ook gezien het groeiende succes van het merk en de SKECHERS mono brand stores,” zei Maurice van Berkel, General Manager van SKECHERS Benelux.

Van Berkel: “SKECHERS wordt wereldwijd erkend als een leider in footwear design en marketing. Klanten waarderen hoe onze innovatieve nieuwe winkels de kracht van SKECHERS Lifestyle en SKECHERS Performance belichamen.”

De winkel is echt heel mooi geworden. Eerlijk gezegd had ik nog nooit een paar Skechers gehad. Met deze fantastische winkel werd het tijd om daar verandering in te maken. De zolen zijn heel zacht en aangenaam. Voor mij heb ik een paar leuke slippers uitgekozen. Ze zitten echt zalig, geen harde zool zoals bij andere schoenen. Ik heb er alvast weer een favoriet merk bij.

De Skechers store is te vinden in het Wijnegem Shopping center.

1 Reactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren