fbpx

Goed Gevoel Ladies Fair 2016

 Goed Gevoel Ladies Fair 2016
Afgelopen 3 dagen was het in Gent weer een echt paradijs voor vrouwen. Goed Gevoel hield er haar jaarlijkse Ladies Fair in Flanders Expo. Uiteraard gingen wij ook een kijkje nemen. 
Op vrijdag, zaterdag en zondag werden alle Goed Gevoel lezers in de watten gelegd. De Ladies Fair is natuurlijk niet van Goed Gevoel en is ook niet bedoeld om (enkel) de Goed Gevoel lezers in de watten te leggen. De Goed Gevoel Ladies Fair is een partnership van én ‘Goed Gevoel’ én ‘Ons’ én Textirama als beursorganisator. Het doelpubliek zijn alle vrouwen in Vlaanderen die zich een dagje willen ontspannen – of je nu lezeres van Goed Gevoel bent, lid van een organisatie van Ons, of geen van beide, élke vrouw is welkom om te komen shoppen en genieten op onze ladies fair.
Op de Ladies Fair kon je veel doen. Ideaal voor een uitje met je vriendin, zus of moeder. Je kon er een kookworkshop volgen met Sofie Dumon. Lien Degol was er ook om je kledingsadvies te geven. Elke Willemen, de fantastische make-up artist was er ook met haar nieuwe uitdaging Bonnie & Clyde.
Het was er aangenaam om rond te lopen. Alles was opgedeeld in 4 verschillende thema’s. Zo had je ‘voel je mooi, voel je gezond, laat je inspireren en voel je thuis’. Je moest niet van de ene kant naar de andere kan lopen om iets te zoeken. Bij Lidl kon je lekkere sapjes maken met versfruit. Er waren ook veel plaatsjes waar je lekkere dingen kon proeven.
Maar uiteraard waren we er niet om een hele dag te eten. Er moest ook tijd zijn om ons te laten verwennen. Je kon er genieten van een Thaise massage bij Villa Aqua. Handmassages en kappers waren er zeker ook niet te kort.
Belbeauty
Het was zelfs geen probleem als je je make-up was vergeten. Bij de stand van Belbeauty kon je langs bij verschillende schoonheidsinstituten. Belbeauty is een website waar je als schoonheidsinstituut kan opstaan, iets wat zeker en vast de moeite is. Lux Gent stond er ook bij. Ik kreeg er veel uitleg over hun behandelingen. Je kan op onderstaand filmpje kort kijken naar een behandeling.
[youtube]https://youtu.be/Pas5brkAfIQ[/youtube]
Polar
Bij Polar werd ik voorgesteld aan hun leuke sporthorloges en activity trackers. Er is nu zelfs een fitness tracker die je hartslag meet via je pols. Zo heb je tijdens het sporten geen hartslagmeter meer nodig rond je borst. Je kunt ook van polsbandje wisselen. Bij elke outfit heb je een bijpassend bandje.
Het was er ontzettend leuk. Er is zoveel te doen dat de dag voorbij vliegt. Volgend jaar is The Spotlight er zeker weer van de partij!
Je kon alles volgen via onze Snapchat @ThespotlightBE
Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren