fbpx

Chuckfamily

Chuckfamily

Ik mocht een bezoek brengen aan de Chuckfamily. Het zijn spaarpotten die gemaakt zijn door de kunstenaar Wim De Prez uit Deurle. Ik ontdekte ook veel meer dan de Chuckfamily.

In Deurle werd ik ontvangen door Wim De Prez. De kunstenaar achter de Chuckfamily. Ik kende het nog niet dus ik was zeer benieuwd om ze te ontmoeten.

Chuckfamily is een echte familie van spaarpotten. Er zijn 10 verschillende soorten Chucks. Numnum spreekt mij het meeste aan. Hij is ook de meeste verkochte Chuck. Alle Chucks zijn handgeschilderd en gemaakt uit polyester. Alles is mooi afgewerkt en een echt pareltje voor in huis. Ze zitten in een doosje die met oog voor detail ontworpen is. De figuren die erop staan lopen allemaal mooi door. Door de verpakking alleen al zou je eentje willen kopen.
De spaarpotten zijn ontwikkeld met 3D-software en 3D-printing.

Chuck-Family-Numnum-the-Quirky-Money-Box-by-Wim-De-Prez-02-700x539

Chuckfamily

Hij ontwerpt alles zelf met een programma. Wim start dus helemaal uit niets en creëert daaruit een leuk figuur.

Chuckfamily
Binnenkort kan je zelfs kunst in je keuken hebben. Wim heeft peper en zout vaten, tandenstokerhouders, theepotten en magneten ontworpen. Ik heb ze al in het echt mogen bekijken en het is helemaal geslaagd. De versie die je op de foto ziet is nog niet definitief, er moet nog vanalles aangepast worden. Als je iemand een cadeau wilt doen, dan is dit het ideale cadeau. Vanaf eind dit jaar zouden ze te koop moeten zijn.

Chuckfamily

Chuckfamily

Wim is begonnen met schilderijen. Na enkele jaren begon hij te experimenteren met kunststukken.

Chuckfamily

De dingen die hij maakt zijn echt fantastisch. Als je in Deurle aankomt wordt je al verwelkomd door het mooie kunstwerk in de voortuin. Als er iets kapot gaat, dan herstelt hij dit ook voor je.

Chuckfamily

Het was een heel leuk bezoek. Fantastisch om eens een kijkje te kunnen nemen in de kunstwereld. Ik zal zeker nog een Chuck aanschaffen, ook perfect als cadeau!

Chuckfamily is te koop vanaf €30/stuk.
Een bezoekje brengen kan ook steeds: Phillipe de Denterghemlaan 4, 9831 Deurle. Wim werkt op afspraak dus geef wel een seintje vooraf op het nummer: 0477 26 43 99.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren