fbpx

Update: Philips Visapure

In tegenstelling tot de allereerste gedachten bij het uitkomen van gezichtsborstels zijn ze nog altijd heel populair. Bijna 3 jaar geleden heb ik voor de eerste keer een gezichtsborstel geprobeerd.

Toen ik zo’n 3 jaar geleden de Visapure van Philips aankreeg was ik enthousiast om het te reviewen. Sinds die dag heb ik hem bijna elke dag gebruikt. Als ik het dan een keer vergat voelde ik direct het verschil. Mijn gezicht wordt er veel zachter door. Ik zag ook meteen verschil bij het aanbrengen van make-up. Het ziet er veel egaler uit wanneer ik hem gebruik.

Als je de review van mijn eerste bevindingen wilt lezen kan het hier. Ik ben er alleen maar enthousiaster over geworden.

De Visapure is nog steeds te koop. Een echte aanrader voor wie een gezichtsborstel zoekt.

1 Reactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren