fbpx

UE Boom 2

IMG_0606

Een box die een goede kwaliteit levert, er mooi uitziet én tegen water kan. Die vind je niet veel. De UE BOOM 2 maakt het allemaal waar. Ik testte hem uit!

Ik had de UE BOOM 2 al gespot tijdens BrandBazaar in oktober. Meteen was ik verbaasd door wat hij kan én hoe goed hij er nog eens uitziet.

IMG_0548

Deze moest ik natuurlijk gaan testen. Ik luister heel graag muziek en dan ook het liefste op een goede muziekinstallatie.

Deze kleur heet “Tropical”. De naam alleen al laat je dromen om op het strand te gaan zitten met een leuk muziekje.

De eerste keer dat ik UE BOOM 2 in de buurt van water liet komen had ik toch wat schrik. Stel je voor dat hij kapot ging. Natuurlijk is hij helemaal waterproof zoals ze mij hadden verteld. Je kunt hem dus meenemen op een namiddagje naar de zee of hem in de douche zetten.

IMG_0566

Om muziek te kunnen afspelen heb je een smartphone of tablet nodig met Bluetooth. Met de app van de UE BOOM 2 kan je muziek selecteren uit je eigen playlists. Het is ook mogelijk om een wekker in te stellen.

IMG_0570

IMG_0579IMG_0594

De batterij gaat heel lang mee. Volgens Ultimate Ears kan er tot zo’n 15 uur muziek worden afgespeeld. Het duurt ongeveer 2,5 uur om hem volledig op te laden.
15 uur is volgens mij wel juist. Het duurt toch een tijdje voordat ik hem moet opladen.

UE BOOM 2 is te koop in elektrowinkels voor € 169,00.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren