fbpx

Review: Pulli – Gabriëlla

Pulli online

Één van de meest gedragen gilets zijn ongetwijfeld de die zoals deze Mali Gabriëlla. Je kan het over bijna elke t-shirt of blousje aandoen. Ze zijn er in allerlei kleuren en maten, maar ik probeerde deze van Pulli.

Vergeet skinny, oversized is helemaal in nu. Ik kende Pulli nog niet maar het heeft mij aangenaam verrast! Op de website kan je zowel truien voor mannen en vrouwen kopen.

Mali Gabriëlla is verkrijgbaar in verschillende kleurtjes. De gebreide pulletjes bestaan uit 50% poliamide en 50% wol afkomstig van de eerste schering van de angora-geit. Ik had heb altijd al een soort ‘afkeer’ gehad tegenover echte mohair. Meestal kriebelt of jeukt dat wel een beetje. Bij deze gilet heb ik dat niet. Eindelijk een wollen gilet die ik kan dragen zonder irritatie!

Pulli online

Mali Gabriëlla is niet zo heel dik, maar dat maakt het net leuk. Je kunt hem ook altijd gebruiken als extra pull om mee te nemen. Hij geeft je ook een ‘gezellig’ gevoel!
Omdat het met echte mohair gemaakt is, is de prijs aan de hogere kant. Mali Gabriëlla kost namelijk € 195. Ik heb het er zeker voor over omdat hij zo goed zit!

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren