fbpx

De vier musthave denims van deze winter!

De vier musthave denims van deze winter!

De spijkerbroek, een kledingstuk die iedereen wel in de kast heeft liggen, in elk seizoen en op elk moment gedragen kan worden en je oneindige mogelijkheden geeft. Met de winter voor de deur is het dus een goed moment om de 4 musthaves qua denims van deze winter te bekijken, zodat jij kan bekijken wat er het best bij jou past en je er ook komende maanden weer hip, modieus en stijlvol uitziet!

Flared Jeans
De flared jeans is de meest traditionele jeans van de vier die ik ga bespreken. Deze broek is te herkennen aan de opvallende, uitlopende pijpen. Hij is goed te combineren met allerlei soorten kledingstukken en materialen, als blouses, wollen truien of gewoon een t-shirt. Daardoor wordt hij vooral gedragen in de wintermaanden. Ook qua kleur en stof kan je met deze jeans alle kanten uit. Zwart, bordeaux, coduroy of velvet, met dit model kan het allemaal. Deze broek is perfect als je op zoek bent naar een klassieke, chique en bijzondere look. Hij staat fantastisch, dus wees niet bang en probeer hem deze winter uit!

Biker Jeans
De biker jeans is een jeans voor de stoere vrouw van deze wereld. De originele Balmain biker jeans zijn natuurlijk fantastisch, maar voor de meesten van ons liggen die een beetje boven het budget. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel alternatieven die verkocht worden voor een wat betaalbare prijs. Merken als R13, James Jeans en One Teaspoon hebben bijvoorbeeld de biker jeans in hun assortiment opgenomen. Combineer de jeans met een mooie leren jas en een paar goede enkellaarzen en je loopt er stoer en stijlvol bij!

Skinny Jeans
De skinny jeans is tijdloos, seizoenloos en kan je op elk moment dragen. De skinny jeans wordt uiteraard gekarakteriseerd door het strakke model, waardoor die met werkelijk alles te combineren is. Ze staat fantastisch met een nette blouse, maar ook prachtig bij een grote wollen trui. Ook qua jassen en schoenen kan je alle kanten op. Een mooie trenchcoat, een stoer jack, goede pumps of fijne sneakers, alles staat goed. Bijkomend voordeel is dat je pijpen niet nat woorden tijdens een koude, natte winterdag, wat met andere broeken nog wel eens het geval kan zijn. De skinny jeans is de broek die iedereen in haar kast zou moeten hebben. Ook met de kleur en het materiaal kun je alle kanten uit. Net als bij de flairpijp zijn stoffen als corduroy en velvet heerlijk voor in de koude wintermaanden. Skinny jeans zijn het mooist in een donkere kleur, maar hiermee kan je ook je eigen favoriet kiezen. Ga je voor zwart of liever steentonen? De comfortable skinny jeans valt op enkelhoogte en met de broek bij de laarzen ingestopt houdt hij je heerlijk warm. Maar de 12 inch skinny komt ook weer terug in de mode en geeft je een klassiekere look. Mix, match en kies de skinny jeans die het best bij jou past! Doe hier meer inspiratie op!

Vintage Straight Leg Jeans
Eén van de meest populaire broeken dit voorjaar en deze zomer was de spijkerbroek met rechte pijpen. Een variatie op de traditionele 501 denim van RE/DONE en Levi’s. Gelukkig blijft deze jeans ook dit najaar en deze winter populair, dus jij kan het ook nog overwegen om hem aan te schaffen! Veel fashionbloggers en straatstijlartiesten dragen deze broek, dus dat maakt hem een absolute musthave. Combineer deze jeans met een mooie hak en een strak shirt of aangesloten trui, zodat het geheel niet te los en baggy wordt en je vrouwelijke vormen niet verdwijnen. Goed gecombineerd geeft deze broek je een vrouwelijke en stoere look tegelijk!

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren