fbpx

Week 4 van #MyVitaBreak

De vierde week met #MyVitaBreak zit erop. Het is echt een hele leuke challenge om aan deel te nemen. Ik kreeg echt zin om gezonder te gaan leven. De meeste tips heb ik dan ook gevolgd. Het is dan ook meteen het einde van de Vitalinea challenge. We eindigde de challenge met een ontbijt.

Maandag

Start je week goed. Werk je to do lijstje af.

Met deze tips wordt je maandag fantastisch:

  • Geen projecten aannemen die geen meerwaarde bieden.
  • Kijk je mails op vaste tijdstippen na: je bespaart tijd en hebt niet het gevoel dat je een hele dag enkel aan het mailen bent.
  • Gebruik je inbox niet als to-dolijst, anders ervaar je nooit het gevoel van een lege inbox.
  • Bekijk je agenda en beoordeel of elke meeting noodzakelijk is.

Dinsdag

Herinner je nog die tijd van vroeger op de speelplaats? Misschien touwtjespringen wel één van je favoriete dingen. Het is super goed om calorieën te verbranden. Haal een springtouw en laat je volledig gaan!

Woensdag

Ons humeur kan echt veranderen als we honger hebben. Een snack is perfect. Als je na je maaltijd nog steeds honger hebt vindt ik een Vitalinea Plus goed.

Donderdag

Ben jij ook een sloddervos? Doe een desk detox.
Ruim je werkplek op. Je zult zeker productiever zijn dan dat je achter alles moet zoeken. Vergeet ook je schuiven niet. Ook al zie je niet wat erin ligt, een nette schuif zal je rust geven.

Vrijdag

Vrijdag, een dag waar we allemaal naar uitkijken. Geniet van een klein uurtje me-time voordat je erop uittrekt.

Zaterdag

Maak op zaterdag wat meer endorfine aan, dat is het relaxhormoon.

Maak een leuke herfstwandeling in het bos of ga shoppen. Als je het iets uitdagender wilt dan is indoor skiën misschien wel iets voor jou. Oefen alvast je skills voor deze winter!

Zondag

De dag is aangebroken  🙁
Het is de laatste dag van #MyVitaBreak. Zet vandaag een stapje in de wereld of geniet van een uitgebreid ontbijt.

Ik vindt het heel jammer dat het is afgelopen. Deze 4 weken hebben mij bijgebracht dat ik meer moet genieten van het moment. Overbodig gaan stressen is ook nergens goed voor. Én plannen blijft heel belangrijk om een evenwichtig leven te hebben.

1 Reactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren