fbpx

Week 3 van #MyVitaBreak

De derde week met #MyVitaBreak zit erop. Het is echt een hele leuke challenge om aan deel te nemen. Ik kreeg echt zin om gezonder te gaan leven. De meeste tips heb ik dan ook gevolgd.

Maandag

We hebben allemaal wel eens last van het FOMO-syndroom: Fear Of Missing Out.

Je wilt overal bijzijn en het is dan ook lastig om een uitnodiging af te slaan. Check je notificaties op vaste momenten. Je concentratie zal beter zijn.

Dinsdag

Wanneer je zin hebt in iets dan is soep perfect. Het bestaat voornamelijk uit water en groenten. Gebruik de seizoensgroenten om een lekkere soep te maken. Niet zo’n fan van soep? Neem dan een heerlijke Vitalinea plus!

Woensdag

Breng vandaag wat beweging en extra schwung in je werkdag!

  • Tijdens het wachten op de printer of microgolfoven zoek je de dichtstbijzijnde muur. Plaats je rug recht tegen de muur en zak door je knieën tot deze een hoek van 90° vormen. Houd deze positie 1 minuut lang aan.
  • Parkeer je auto verder dan gewoonlijk en wandel een stukje langer naar kantoor. Wat extra meters en frisse lucht doen je goed!
  • Doe tijdens je middagpauze een kleine wandeling naar een straat of locatie in het gebouw/buurt waar je nog nooit of zelden geweest bent.

Donderdag

Regelmatige fysieke inspanningen overdag zorgen ervoor dat je ’s avonds beter inslaapt. Maak nog een wandeling en neem daarna een warm bad. Je zult veel beter slapen.

Vrijdag

Ga dit weekend eens weg met vrienden en zet het weekend in met een dans!

Zaterdag

Op zaterdag is het tijd voor wat me-time.

Ga naar de cinema en geniet van een leuke film!

Zondag

Piekeren is slecht voor je nachtrust. Een tip, schrijf 3 dingen op waarvoor je dankbaar bent. Vergeet niet, dankbaarheid en geluk gaan hand in hand.

Week 3 was weer heel leuk. Morgen start ik met week 4 en dat is ook meteen de laatste. Hou zeker mijn social media in de gaten!

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren