fbpx

Week 2 van #MyVitaBreak

De tweede week met #MyVitaBreak zit erop. Het is echt een hele leuke challenge om aan deel te nemen. Ik kreeg echt zin om gezonder te gaan leven. De meeste tips heb ik dan ook gevolgd.

Maandag

Door de drukte van het dagelijks leven vergeten we soms wel eens het ontbijt. Het is belangrijk om je tijd te nemen om te ontbijten.

Dinsdag

In koffie zit er veel cafeïne. Dat is een nefast voor je slaap. Probeer daarom eens thee te drinken in plaats van koffie.

Woensdag

Op woensdag was de tip om meer offline te doen. Het is bijzonder moeilijk om niet online te communiceren. Als er iets is dan sturen we gemakkelijk een sms.

Dit tips waren dan ook:

  • Vergeet de sms, maar laat een post-it achter voor je lief: “date vanavond?”;
  • Stuur geen smiley naar je collega maar feliciteer hem persoonlijk!

Donderdag

De uitdaging op donderdag was om meer JA te zeggen. We kregen de volgende opdrachten:

  • Zeg JA! op de eerste drie voorstellen die je krijgt ongeacht wat in je agenda staat.;
  • Laat je partner, huisgenoot, zus of vriendin.

Om de hele dag ja te zeggen is niet gemakkelijk, maar nee zeggen is minstens even moeilijk.

Vrijdag

Sporten is heel gezond. Als je veel stress hebt is het een goeie tip om te gaan sporten. Je kunt je frustraties kwijt. Door deel te nemen aan groepslessen kan je ook veel nieuwe mensen leren kennen!

Zaterdag

Never go shopping on an empty stomach. Naar de supermarkt gaan met een lege maag is een absolute no go! Je zal ongetwijfeld meer kopen omdat je dan sneller zin hebt in iets. Misschien kan je wel een heerlijke Vitalinea plus eten!

Zondag

7 à 8 uur slaap is ideaal. Op zondag was het doel om vroeger te gaan slapen.
Tip: Zet je wekker op het uur dat je wil gaan slapen. Kies daarbij een leuke tune en vanaf nu denk je: ‘Joepie bedtijd!’.

 

2 Reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren