fbpx

1 week na #MyVitaBreak

De eerste week met #MyVitaBreak zit erop. Het is echt een hele leuke challenge om aan deel te nemen. Ik kreeg echt zin om gezonder te gaan leven. Alle tips heb ik dan ook gevolgd.

Maandag

De week begon alvast goed. De tip van de dag was om meer water te drinken. Het doel is om gemiddeld 1,5 liter per dag te drinken, een hele uitdaging.

Om je aan te zetten om meer te drinken kan je eens fruit in je water doen.

Citroen is lekker en gezond om in je water te doen. Ook limoen met een paar muntblaadjes is aan te raden!

Dinsdag

We hebben zoveel te doen en soms kunnen we gestresseerd zijn door naar os to do lijstje te kijken. Op dinsdag was het de bedoeling om alle elektronica uit te schakelen en eens een uurtje vroeger te gaan slapen. Eindelijk heb ik nog eens een hoofdstuk kunnen lezen in dat nieuwe boek. Het is een tip die ik zeker zal onthouden, een uurtje extra slaap doet je veel goed!

Woensdag

We hebben nogal snel de gewoonte om naar iets ongezond te grijpen, omdat het snel is. Neem eens tijd om vers fruit of groenten klaar te maken. Natuurlijk is een lekker potje van de nieuwe Vitalinea plus ook heel erg lekker!

Donderdag

Op donderdag was het belangrijk om wat meer natuur toe te voegen aan je dag. In de vitabox zaten leuke plantjes en deze heb ik dan ook meteen op kantoor gezet. Fiets vandaag naar het werk!

Vrijdag

Girls don’t sweat, they sparkle! Wat een mooie quote! Als je ergens heen gaat kan je ook de auto verder parkeren. Zo kom je gemakkelijker aan de 10000 stappen die aanbevolen zijn om elke dag te doen. De trap nemen in plaats van de lift is ook een leuke tip. Of als je aan het bellen bent kan je ook rondlopen.

Zaterdag

Het weekend kan soms druk gepland staan. Heb je even 30 minuten tijd? Doe dan een snelle powernap. 30 minuten is ideaal om weer die boost te krijgen.

Een powernap kan je hele dag opfleuren!

Zondag

Misschien wel een van de moeilijkste uitdagingen van deze week. We brengen nogal veel tijd door online. Ik heb geprobeerd om minder online te zijn maar het was moeilijk. Na vandaag heb ik er wel bij stil gestaan om minder online te zijn.

De eerste week was alvast super leuk. Via de hashtag #MyVitaBreak kan je ook zien wat de andere deelnemers doen. Zo ben je niet alleen! Ik ben alweer heel benieuwd naar volgende week. Hopelijk zijn de opdrachten minstens even leuk. Jullie zullen alle updates nog steeds kunnen volgen via social media!

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren