fbpx

The Spotlight is 4 jaar

4 jaar geleden kwam het eerste artikel hier online! Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken. Tijd om dit te vieren! Er gaan vanaf nu ook heel wat veranderingen gebeuren. Lees verder om meer te weten te komen.

4 jaar geleden had ik nooit durven dromen dat ik dit artikel ging mogen schrijven. Ik las heel wat blogs en het leek mij heel leuk een eigen blog te hebben. Op een dag besloot ik om dan toch een blog te beginnen. Als ik dat nu bekijk had ik het helemaal onderschat. Het leek mij echt leuk om over iets te vertellen dat andere lezers ook interesseert. Alles begon met kleine reviews van producten die ik in de winkel kocht of al had. Steeds meer merken vroegen om iets te testen en om naar persevenementen te gaan. Als ik eraan begon had ik dit allemaal niet verwacht. The Spotlight heeft letterlijk mijn leven verandert in een positieve zin!

Vanaf nu zullen er minder lange en uitgebreide reviews online komen. Na lang nadenken heb ik besloten om enkel nog ‘lifestyle’ te doen. Het is een breed onderwerp. Af en toe kan je eens een beauty product zien voorbij komen of een klein artikel. The Spotlight zal meer aanwezig zijn op social media. Vergeet ons zeker niet te volgen!

Zonder jullie, mijn lezers was dit allemaal niet gebeurt. Dank u wel!

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren