fbpx

Houten Ray-Ban Clubmaster

Clubmaster fans zullen in de wolken zijn van dit nieuws. De nieuwe modellen bestaan uit hout en rubber.

Het zeer vernieuwende model onderscheidt zich van een gewoon montuur door gebruik te maken van de speciale afwerkingen die zo eigen zijn aan de Ray-Ban Clubmaster brillen: de brug is voorzien van een accent en verder zijn er enkele karakteristieke studs. Verkrijgbaar in esdoorn met kastanjebruin rubber, kerselaar met rubber, notelaar met zwarte of groene rubberen afwerking.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren