fbpx

Havaianas Tropical Trend

In de zomer dragen we vaak slippers. De nieuwe collectie Tropical Trend doet je wegdromen naar een warm strand. De zomer is misschien wel bijna over maar het is altijd handig om een paar mooie slippers te hebben.

Omdat schoenen belangrijk zijn is het goed om ‘stevige’ slippers te hebben. Havaianas zijn al sinds jaren mijn favoriete slippers. De nieuwe collectie van Havaianas hebben een mooie foto van de zee en palmbomen.

Deze Havaianas zijn de slim paisage. Ze zitten heel gemakkelijk en ze lopen zacht. 7% van de opbrengsten van de Tropical Trend gaan naar de fauna en flora van Brazilië.

Dit tasje is heel handig om mee te nemen op vakantie. Het is klein en waterdicht. Het is perfect om je sleutels en telefoon in op te bergen.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren