fbpx

Bourjois Silk Edition poeder

De zachtste en mooiste compact poeder die ik tot nu toe heb getest! Bourjois Silk Edition heeft me helemaal verrast.

Ik ben altijd op zoek naar een nieuwe en betere compact poeder. Het is ook iets die altijd in mijn handtas zijn. Een klein beetje poeder aanbrengen en je ziet er weer helemaal perfect uit!

Ik testte de Silk edition uit van Bourjois.

Op de verpakking staat er dat het 8 uur lang zou moeten blijven zitten. 8 uur is volgens mij wel wat lang. Het is ook te zien wat je allemaal doet. Gemiddeld blijft hij zeker een halve dag en dat is een topper!

Hij geeft ook niet te veel glans af. Over het algemeen heb ik een vrij vette huid maar met deze compact poeder kan je het perfect verbergen.

Natuurlijk kijk ik ook altijd verder dan wat het doet bij mij. Het is belangrijk om te weten wat er in je make-up zit. Zeker als je een gevoelige huid hebt.

Er zit Zea Mays in, dat houdt in dat het product ook licht beschermt tegen de zon. Ik heb in deze poeder uitzonderlijk weinig siliconen gevonden. Er zitten natuurlijk siliconen in maar deze zijn miniem én het zijn goede siliconen. De kans dat je allergische reacties van deze poeder krijgt is heel klein.

Het doosje is echt super leuk verpakt. Als je hem open doet heb je een spiegeltje, die je ook nog eens kan draaien.

Voordelen

  • Dekt goed
  • Mat effect
  • Handig design

Nadelen

Prijs: € 13,99/product.

Bourjois Silk Edition is verkrijgbaar in 6 tinten en te koop bij Di, Inno en Kruidvat.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren