fbpx

Schwarzkopf Blond & Bright shampoo, conditioner en blondspray

Tijdens deze mooie warme dagen is het belangrijk om je blonde haren goed te verzorgen. Blond & Bright van Schwarzkopf bestaat uit een shampoo, conditioner en blondspray.

De Blond & Bright shampoo zorgt dat je haar geleidelijk oplicht. Met deze shampoo kan je de zomer in met blonde lokken. Bij herhaaldelijk gebruik kan je haar zelfs tot 2 tinten lichter worden. Ik gebruik de shampoo nu zo’n maand en mijn haar is een heel klein beetje lichter geworden*. De geur van de shampoo is echt super! Mijn haar is wel iets sneller vettig dan gewoonlijk.

Als je een vettige hoofdhuid hebt is het niet aangeraden om een shampoo te nemen met veel siliconen. Ik onderzocht wat er allemaal in deze shampoo zit.

Sodium Laureth Sulfate is een ingrediënt die je in bijna alle shampoo’s kan terug vinden. Alleen zit er bij deze iets meer in. Het zijn echte siliconen die je haar verzwaren. Bij een dikke pak haar die nogal snel alle kanten opgaat kan het goed zijn. Het wordt zwaarder en dan gaat het minder bewegen.

Ik zal de shampoo zeker en vast nog gebruiken als ik een beetje lichter van kleur wil gaan zonder te kleuren. Tussendoor zou ik wel eens afwisselen om je haar een verwenbeurt te geven.

Voordelen

  • Lekkere geur
  • Maakt je haar iets lichter

Nadelen

  • Wordt sneller vettig

Na de shampoo gebruikt bijna iedereen wel een conditioner. Het maakt je haar zacht en het geeft je haar nog eens een extra boost. Als ik geen conditioner gebruik dan is mijn haar sowieso droger en moeilijker behandelbaar. Bij deze conditioner was mijn haar mooi zacht erna en goed door kambaar. Doe de conditioner op de puntjes en laat het 1-3 minuten inwerken.

Dit product bevat bijna dezelfde ingrediënten als de shampoo. Hij verzorgt wel goed.

Voordelen

  • Lekkere geur!
  • Verzorgt goed

Nadelen

  • Veel siliconen

Dit is de spray die je haar tot 2 tinten lichter kan maken. Na het wassen met de shampoo en de conditioner gebruikte ik deze spray. Hij ruikt heel erg goed en het valt mooi als het droog is. Mijn haar is er iets lichter door geworden maar dat ik nu kan zeggen echt 2 tinten? Nee, dat jammer genoeg niet. Ik heb wel een blondere schijn. Natuurlijk kan je niet verwachten dat een product je haar echt helemaal licht maakt. Daar heb je toch nog altijd een kleuring voor nodig.

Deze spray zal ik toch wel blijven verder gebruiken. Het geeft me een meer zomerse look!

Deze basis producten van deze spray komen bijna op hetzelfde neer als voorgaande producten. Er zitten hier minder siliconen in. Een goeie spray!

Voordelen

  • Lekkere geur
  • Maakt je haar iets lichter
  • Brengt je haar goed in vorm

Nadelen

*: Alle producten zijn altijd samen gebruikt. Resultaten zijn dus te wijden aan de combinatie.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren