fbpx

OPI Infinite Shine

Meestal hebben we geen zin om uren door te brengen bij de nagelstyliste voor gel nagels. OPI heeft een nieuwe nagellak, Infinite Shine. Gewone nagellak met de look van gel!

Zo gemakkelijk! Gewoon je nagels lakken met een nagellak en toch die glans krijgen van gel. Dat zonder dat je uren hoeft door te brengen bij de nagelstylist of zonder elke keer een hoog bedrag te betalen. OPI heeft natuurlijk ook gedacht aan het verzorgen van de nagel. Echt gel tast de nagel aan, Infinite Shine doet dit niet.

“INFINITE SHINE werd ontwikkeld om aan de vraag van de consument naar een nagellak met een gel-look én met de rijke formule, de exceptionele kleuren en iconische namen waar OPI zo gekend voor is, te voldoen.” legt Suzi Weiss-Fischmann, mede-oprichtster en brand ambassador van OPI, uit.

Prime Base Coat & Gloss Top Coat

Infinite Shine is verkrijgbaar in 30 verschillende kleuren, heel wat keuze dus. Je brengt eerst een base coat aan, daarna de nagellak en tot slot de top coat. Zo krijg je nagels die er helemaal uitzien alsof er gel opzit.

Ook het verwijderen van de nagellak gebeurt met een gewone nagellakremover. Infinite Shine zal ook je nagels niet verkleuren. Daarvoor is het belangrijk alle stappen te doorlopen.

Pretty In Perseveres & From Here To Eternity & She Went  On and On and On

Girl Without Limits & Running With The In-finite Crowd & Endurance Race To The Finish

No Stopping Me Now & Unrepentantly Red & Unequivocally Crimson

Relentless Ruby & In Pursuit Of Purple & Grapely Admired

Can’t Be Beet & Rasin The Bar & Were In The Black

Get Ryd-of-thym Blues & Indignantly Indigo & To Infinity And Blue-yond

Withstands The Test Of Thyme & To The Finish Lime & Never Give Up

Strong Coal-ition & Steel Waters Run Deep & Staying Neutral

It Never Ends & You Can Count On It

De gepatenteerde formule van de Infinite Shine nagellakken is vrij van tolueen, DBP en formaldehyde en alle Infinite Shine nagellakken bevatten het revolutionaire ProWideTM penseel, waardoor het makkelijk is om egaal en streepvrij te lakken.

Infinite Shine nagellak kost € 18,98/ product.

Infinite Shine Duo Pack (Base coat + top coat) kost € 32,85.

Infinite Shine is vanaf nu verkrijgbaar bij Lakstore in Antwerpen (www.lakstore.be) en bij BeautyQueen in Gent (www.beauty-queen.be)

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren