fbpx

Bourjois Summer 2015

De zomer is begonnen en daar moet onze make-up zeker voor worden aangepast. Bourjois heeft een leuke zomer collectie genaamd ‘Illusion’ 

Shapen doe je met een bronzer. Je kan zo je jukbeenderen aanzetten. Ik gebruik een bronzer dagelijks. In de zomer mag hij wat meer zijn. Dan neem ik meestal eentje uit een zomer collectie. Zoals deze van Bourjois.

Het is een matte bronzer maar met een ‘zongebruind’ effect. Het valt helemaal niet op dat je een bronzer hebt gebruikt. Ik denk dat ik hem zelfs tijdens de winter zal verder gebruiken. 😉 Hij is heel mooi en de verpakking is ook groot.

Er staat ook nog een make-up tip op de achterkant in de beschrijven. Als je wilt weten wat er staat zal je hem dus moeten kopen ;-).

Voordelen

  • Mat effect
  • Grote verpakking
  • Natuurlijk effect

Nadelen

Prijs: € 13,99/product.

Met een gewone foundation kan je nooit het ‘zongebruinde’ effect krijgen. Met deze foundation Sun Illusion kan het wel. Hij geeft ook een natuurlijk effect, alsof je een weekje naar een exotisch land bent geweest.

Hij smeert heel goed open. De foundation blijft ook een hele dag zitten. Ik ben niet zo’n fan van dit product omdat hij nogal dik is. Het voelt niet echt natuurlijk op mijn gezicht. Op de foto zie je de kleur 72 Hâle foncé dark.

Voordelen

  • Dekt goed
  • Natuurlijk effect

Nadelen

  • Voelt niet natuurlijk op het gezicht

Prijs: € 13,49/product.

Mooie lippen mogen natuurlijk niet ontbreken! Een frisse lipgloss kan je hele look afmaken.

Dit is de kleur 03 As de Pink. Hij is niet te roze en komt bijna natuurlijk over op je lippen. Handig voor in de zomer als je wilt dat je make-up niet te opvallend is.

Prijs: € 11,99/product.

Mijn favoriete nagellakken aller tijden! Er komen weer nieuwe kleurtjes bij. Ik reviewde volgende kleuren;

Dit is de kleur 50 Blue Lagoon.

Dit is de kleur 49 Pink-itude.

Dit is de kleur 51 Palm Peach.

Voordelen

  • Dekt goed
  • Gel effect
  • Blijft lang zitten

Nadelen

  • Het lange steeltje kan soms een nadeel zijn voor het opbergen.

Prijs: € 8,49/product.

Deze producten zijn te koop vanaf juli 2015.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren