fbpx

Bourjois magic nailcare

Om mooie en stevige nagels te hebben is een regelmatige verzorging zeker nodig. Het is soms onhandig om met een kwast of crème nagelriem olie aan te brengen. Bourjois bedacht daar iets op!

Sommige mensen vergeten het soms, maar het is heel belangrijk om je nagels goed te verzorgen. Onze handen zijn namelijk altijd zichtbaar en dan willen we er toch goed uitzien? Ook wanneer je houdt van lange nagels of nagellak is het belangrijk. Je nagellak zal veel mooier zijn als je ze verzorgt.

Ik heb al verschillende soorten olie verzorgingen gehad. De ene in een tube, dit was onhandig omdat er teveel uitkwam. Ook eens in de vorm van een nagellak potje. Soms was er dan weer teveel aan.

Mijn geluk kon dus niet meer op toen ik dit potje van Bourjois kreeg. Het werkt precies hetzelfde als hun nagellak remover. Er zit in het potje een spons met een gaatje. Als je je vinger erin doet hangt er net genoeg olie aan. Het enige dat je nog moet doen is het licht in masseren. De olie bevat jojoba olie, een gekende olie die goed voedt.

Je nagels verzorgen neemt dus niet veel tijd meer in beslag én je kan het overal meenemen.

De design van het potje vindt ik heel erg geslaagd. De mint kleur fleurt het helemaal op.

Voordelen

  • Ruikt lekker
  • Verzorgt goed
  • Klein formaat, handig om mee te nemen

Nadelen

  • Misschien kan de prijs een nadeel voor je zijn. Het is een relatief klein potje.

 

Prijs: € 8,99/product

De Bourjois Magic Nailcare is verkrijgbaar bij Di, Inno, Kruidvat, Ici Paris XL en onafhankelijke parfumerieën.

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren