fbpx

Miracles by Annelien Coorevits

Annelien Coorevits, bekend als Miss België 2007 en VIJF presentatrice brengt haar eigen juwelencollectie uit. Miracles by Annelien Coorevits staat voor mooie en betaalbare juwelen, juwelendoosjes, sjaals en geurkaarsen.

MirACles by Annelien Coorevits werd het volgende project, met de letters AC als subtiele verwijzing naar de initialen van Annelien. Het bedrijf Miracles is gloednieuw maar de stichters, Hilde en Wim De Valck – broer en zus -, hebben jarenlange ervaring in de wereld van het interieur. Met Miracles willen ze betaalbare én kwalitatieve juwelen, juwelendoosjes, sjaals en geurkaarsen brengen.

De juwelencollectie alleen al telt 290 stuks, van lederen armbandjes tot mooie hangers in de vorm van een veer.

De collectie zal verkocht worden in boetieks, accessoire- en lifestylewinkels. De prijzen beginnen van 7 euro voor een armbandje tot 170 euro.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren