fbpx

Catrice Nomadic Traces

De nieuwste modetrend in Etnocouture is zomers, sensueel en luxueus: een moderne mix van patronen en intense kleuren. Een limited edition die je helemaal laat weg dromen naar zomerse temperaturen.

Vier ultieme kleuren met ultieme dekking. Electric blauw en rood hebben een matte finish terwijl het warme goudbruin en fris perzik een overtuigende glans bieden. Vier kleuren om de pracht van de zomer te versterken!

Prijs: € 2,99/stuk

Maak gemakkelijk en snel een geweldige indruk met deze Tattoo Pen. Met de praktische applicator breng je het oneindigheidssymbool aan op de schone, droge huid. Gemakkelijk weer te verwijderen met een gewone make-up remover.

Prijs: € 2,99

De zachte poederoogschaduw met satijnfinish verschijnt in twee luxueuze varianten – donkerbruin en savanne – elk met een weelderige goudgloed. In combinatie met het prachtige reliëfpatroon doet het denken aan de schitterende zonsopkomst in de Sahara.

Prijs: € 3,59

De Matt Bronzer tovert onmiddellijk een zomerse gloed op de huid. De matte poedertextuur is ook ideaal om mee te shapen. Het opvallende reliëf doet denken aan zonnestralen en is een ware eyecatcher die je meteen in de stemming brengt voor nieuwe avonturen.

Prijs: € 4,99

De heldere nuances van de Matt Lip Colours maken een waar statement. De twee moderne roodtinten hebben een matte textuur en een overweldigende sensualiteit. Bijzonder praktisch: beide versies zijn verkrijgbaar als chubby pen. Een geweldige dekking en absoluut onweerstaanbaar!

Prijs: € 3,49

Catrice Nomadic Traces is vanaf nu verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland. Deze Limited Edition is niet verkrijgbaar in België.

Wat vindt jij van de nieuwe Catrice collectie?

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren