Bottega Veneta Travel Collectie

Één van de grootste problemen als we onze beauty producten moeten meenemen op reis is, de parfum. Het is je lievelingsgeur en kan hem geen enkele dag missen. Daar dacht Bottega Veneta ook meteen aan.

Niets lastiger dan een te grote parfum fles moeten meesleuren. Je kunt het misschien wel in een travel spray doen maar niet elke flacon heeft daar een dopje voor. Als de parfum van Bottega Veneta je lieveling is heb ik goed nieuws. Ze hebben namelijk van hun gewone flacons ook een travel spray gemaakt.

Laat ons eerst even de twee nieuwe geuren voorstellen;

De Bottega Veneta signatuur damesgeur roept het raffinement en de comfortabele sensualiteit op van de beroemde lederwaren van het huis. Raadselachtig en onvergetelijk met het karakterstieke lederakkoord in haar hart en verweven met een bloemig chypre die verzacht wordt door noten van bergamot en pruim.

De Bottega Veneta signatuur herengeur roept het beeld op van een rustiek toevluchtsoord, om te ontspannen, in de bergen ten noorden van Veneto. Gekarakteriseerd door de noten van kostbaar labdanum, sparrenbalsem en bergamot is het houtachtige, aromatisch lederakkoord sensueel, intrigerend en understated.

De reis verpakking is ideaal voor in je toilettas of je handtas. Altijd die lekkere geur bij je!

Signature Eau de Parfum Travel Spray (20ml) – € 55,00
Signature Eau de Parfum (100ml) – € 115,00
Pour Homme Eau de Toilette Travel Spray (20ml) – € 50,00
Pour Homme Eau de Toilette (100ml) – € 85,00

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren