fbpx

Replay Hyperflex

Jeansbroeken kunnen soms veel te strak zitten. Replay heeft een nieuwe jeans stof ontworpen die hyperflex is. Je kunt er allerlei bewegingen mee doen en je voelt je niet ‘gevangen’.

Het Italiaanse denimlabel verlegt de stretchgrenzen in de denimwereld met de gloednieuwe HYPERFLEX. Met dit innovatieve product herschrijft het merk de denimregels en brengt stretch denim naar een heel ander niveau.

De hoofdeigenschappen van de Replay Hyperflex zijn 100% elasticiteit, ongelooflijke shaping capaciteiten en een superieur comfort. In deze jeans kan je heel makkelijk bewegen, de vormvastheid van de broek is ook gegarandeerd en hij geeft je vooral een zalig luxueus gevoel. Ontdek de extreme flexibiliteit van de nieuwe jeans in onderstaande video.

De fantastische eigenschappen van deze nieuwe denim heeft het te danken aan de opbouw van de stof: garen met een lycra kern, een polyester middenlaag en aan de buitenkant een laag katoen die voor de authentieke denimlook zorgt. De toplagen beschermen de lycra en zorgen ervoor dat de stretchfactor niet beschadigd wordt door industriële reiniging of in de wasmachine.

Bron: Replay

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren