fbpx

Het prachtige Aruba

Aruba is een prachtig eiland. Het is een stukje van Nederland. Op dit eiland zul je ogen te kort komen. Het is er prachtig.

Aruba, een tropisch eiland dat toebehoort aan de ABC-eilanden van de Kleine Antillen, herbergt adembenemende fauna en flora. Absoluut paradepaardje is het ‘Nationale Park Arikok’. Dit beschermde natuurgebied beslaat maar liefst 20% van Aruba en huist allerlei soorten dieren en planten. Het is er adembenemend mooi. Je moet gewoon naar de foto’s kijken om te snappen wat ik bedoel.

Ben jij ooit in Aruba geweest?

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren