fbpx

Philips Energy Up intense blue

De donkere dagen zijn aangekomen. Dat betekent dat we minder daglicht hebben en sneller in een  winterdipje kunnen terecht komen. Ik testte de Philips Energy Up uit, hij zou je meer energie geven tijdens deze dagen.

Ondertussen is het al een week geleden dat we de klok moesten terugdraaien. Omdat we in de winter zonlicht te kort hebben heeft Philips een speciaal product hiervoor. Door de Energy Up te gebruiken zou je meer energie krijgen door het extra licht. We hebben nood aan daglicht dus het zou een winterdipje kunnen voorkomen.

Het lijkt allemaal heel mooi om waard te zijn. Ik heb het getest, als het werkt lees je hier!

Het toestel zat goed verpakt in deze doos. Je vindt al heel wat uitleg op de doos.

Dit is hem, de Energy Up intense blue. Er bestaat ook nog een grotere, die geeft wit licht. Dit formaat is gemaakt om mee te nemen. Het is dus gemakkelijk om hem op reis mee te doen of te gebruiken op je werk.

Het licht geeft je werkelijk meer energie. Eerst vond ik het een gek idee dat zo’n toestel je energie kan geven. Het is niet zo raar als je het vergelijkt met de zon. Als de eerste zonnestralen uitkomen voelen we ons ook gelukkiger. Een gelijkaardig effect krijg je met de Energy Up.

Als ik een dipje krijg tijdens het werken grijp ik vanaf nu naar de intense blue.

Aan de zijkant kun je hem vergrendelen en uitzetten zodat hij onderweg niet per ongeluk aangaat.

De Energy Up geeft een blauw licht. Dit was moeilijk om te fotograferen. Door de plus en de min kun je de intensiteit van het licht regelen. De knoppen zijn touchscreen. Het balkje onderaan geeft weer hoe lang de lamp al aan het branden is.

Hij heeft 200 lux blauw licht, dat wil zeggen dat hij even effectief is als 10 000 lux wit licht.

Ik heb het voorlopig nog niet kunnen testen maar hij zou ook werken tegen jetlags. Als je hem aansteekt op de uren van je bestemming zou je je al moeten voorbereid voelen op het tijdsverschil.

Als je de Energy Up aanschaft krijg je er een handige reisverpakking voor meegeleverd. Zo kan hij overal mee met je en hij past perfect!

Hij heeft geen snoer nodig om te werken. De Energy Up is namelijk draadloos. Je hebt de snoer alleen nodig om hem op te laden. Het toestel kan zeker wel een paar dagen zonder oplader.

Ik ben er heel enthousiast over. Deze lichttherapie was bij mij niet zo bekend. Wat ben ik blij dat ik dit heb leren kennen.

Voordelen

  • Meer energie
  • Reisverpakking
  • Lange batterij duur
  • Werkt goed als lichttheraphie

Nadelen

  • De prijs kan misschien een nadeel zijn

Je kan hem kopen als je een goed toestel zoekt voor lichttheraphie.

Je laat hem beter staan als je liever een goedkoper model hebt.

Prijs: € 219,99/product

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren