fbpx

Kerst met Rimowa

Nieuwjaar en Kerstmis gaan we ook vaak in het buitenland vieren. Om in de kerstsfeer te blijven heeft Rimowa een kerstcollectie.

Elegante koffers in polycarbonaat zijn ideale winteraccessoires voor de sneeuwvakanties. De Salsalijn is een prachtig kerstcadeau dankzij een aantal slimme details, waaronder het regelbare telescopische handvat en het gebrevetteerde Multiwheel® systeem.  RIMOWA koffers zijn vervaardigd in een innovatief materiaal dat minimum gewicht met maximale stevigheid combineert.

Vanaf nu te koop.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren