fbpx

Première Higher – O’Neill

Afgelopen zaterdag vond de première van Higher plaats in Gent. Er werden ook voor het eerst ‘Golden Ride On’ awards uitgereikt. Ontdek er alles over.

Zaterdagavond werd ik uitgenodigd in de Bijloke te Gent. Het Ride On filmfestival vond er voor de eerste keer plaats. De avond begon met een voorstelling van 10 kortfilms. Daarna werden de Golden Ride On award films uitgereikt. De kortfilms waren allemaal prachtig. Het festival richt zich op alle soorten board sporten (snowboard, kiteboard, wakeboard, surfboard,…).

Dit zijn de winnaars van de avond;

 • Public’s choice award
  1e plaats -> Garik (amper 4 jaar oud!  😀 )
  2e plaats -> Born to wake

 

 • Best riding
  Go big or go home

 

 • Best custom music
  Ghost beach

 

 • Best rookie
  Continuüm

 

 • Best film
  1e plaats -> Sweat & Destry
  2e plaats -> Go big or go home

Daarna was het tijd voor het moment van de avond, de filmpremière. De film Higher gaat over Jeremy Jones die een berg beklimt en er dan van snowboard. Jeremy is helemaal over gekomen van Californië, zijn 1e keer in België!

Hij gaf eerst een woordje uitleg over de film. Volgens hem hebben we het hier heel goed. We wonen zo dicht bij de leukste plaats waar hij graag wilt gaan snowboarden, namelijk de Alpen. Jeremy moet zeker 5 uur rijden om de eerste sneeuw tegen te komen. Dan nog hebben ze een klein stukje skipiste. De tip volgens hem is dat je veel filmpjes en blogs moet lezen over snowboarden om tricks te leren. Op sommige stukken had ik schrik dat ze het niet gingen overleven maar hij stond er in levende lijve!  🙂

Het is zeker en vast de moeite waard om de film Higher te bekijken.

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren