fbpx

Verjaardagsfeest 10 jaar vijf

Afgelopen zondag mocht ik samen met alle gezichten van de tv zender VIJF kaarsjes gaan uitblazen voor hun 10e verjaardag.

Het is alweer 10 jaar geleden dat VIJF voor het eerst op tv kwam. Het grote verjaardagsfeest vond plaats in de UrbanCity in Antwerpen. Er waren allerlei workshops met één van de VIJF gezichten. Ik mocht deelnemen aan 2 workshops. Namelijk deze van Annelien Coorevits en Jani Kazaltzis.

We werden ontvangen door een roze loper en leuke ballonnen in de inkomhal. Eerst namen we een kijkje bij de workshops en het buffet. Iedereen kon er namelijk een zakje vullen met lekkere snoepjes.


Hierna werden we verwacht bij de workshop van Jani. Hij legde uit wat de beste soorten kleren waren voor elk figuur. Zo weet ik eindelijk op welk lichaamsdeel ik een accent moet leggen. Het was een super leerrijke workshop!

Na Jani gingen we nog op ontdekkingstocht op het feest. Mijn haar werd gedaan door de kappers van de Cliènt. Je kon ook je make-up laten doen met de make-up van Jane Iredale. De beste minerale make-up die je kunt vinden.

Als 2e en laatste workshop werden we bij Annelien verwacht.Het was een kleine en gezellige groep. Ze vertelde over haar dating boek en gaf ook persoonlijk datingadvies. Annelien gaf leuke tips wat je kan doen tijdens een date.

De avond viel over Antwerpen als Annelien haar workshop was afgelopen. Het was dus tijd om de honger te stillen. Er waren burgers te krijgen met kip, vis of vlees mét verse frietjes. De burgers waren echt top!

Een verjaardagsfeest is toch niet compleet als er geen taart is? Er was een enorme taart gemaakt. Hij werd aangesneden door de gezichten van VIJF. Ook de taart was heerlijk!

We werden niet met lege handen naar huis gestuurd. We kregen nog een goed gevulde goodiebag mee.

Het feest van VIJF was er eentje om nooit meer te vergeten.

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren