fbpx

Win een Silk Haven kussensloop

Jullie kunnen weer iets leuk winnen! Deze keer is het een kussensloop van Silk Haven. Het is niet zomaar een kussensloop, hij is namelijk van pure zijde. Lees verder om meer te weten te komen.

Dit is het ideale kussensloop voor tijdens je schoonheidsslaapje. Hij gaat gespleten haarpunten tegen, hydrateert de huid en voorkomt rimpels door het slapen.

Wat is echte zijde?

Pure zijde, dat is het materiaal dat verantwoordelijk is voor de verzorgende eigenschappen van de Silk Avenue Skin & Hair kussensloop. Zijde is een 100% natuurproduct, opgebouwd uit snaren van aminozuren (eiwitten) met dezelfde pH-waarde als de huid en het haar. Deze zijde eiwitten helpen om “bed-hair”, kroezen en gespleten haarpunten te voorkomen. Uit onderzoek blijkt ook dat zijde de huid hydrateert en het ontstaan van gezichtsrimpels door slaapvouwen, helpt vertragen.

De kussensloop die ik weggeef heeft een formaat van 60×70 cm of 60×60 cm, in het kleur kun je kiezen.

Via Silk Haven zijn er nog meer kleurtjes en prints verkrijgbaar.

 

Wat moet je doen?

  • Like Silk Haven op Facebook
  • Like The Spotlight op Facebook
  • Volg ons op Twitter
  • Vertel hieronder als je meedoet!  🙂 vergeet je e-mailadres niet in te vullen.

De winactie loopt t.e.m. 17 oktober 2014. De winnaar wordt persoonlijk verwittigt. Zeker en vast meedoen want eens je met zijden slaapt wil je niets anders meer ;-).

 

1 Reactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren