fbpx

Allibert E-box

Onze toestellen blijven groeien en de opladers ook. Veel kabels kunnen daarom soms nogal slordig overkomen. De E-box bergt de kabels mooi op.

Het is niet altijd een mooi zicht om een hoek vol met kabels te hebben. De E-box van Allibert is een doos waar je kabels kunt in opbergen. Aan de zijkanten zitten gaatjes zodat de kabels eruit kunnen komen.

Je kunt bijvoorbeeld de oplader van je telefoon in de E-box steken. Je steekt de kabel er bovenaan door en je telefoon kan erop liggen opladen.

Hij is gemaakt uit hard en stevig plastiek. De box is helemaal wit met een grijs deksel. Aan de onderkant zitten gaatjes zodat hij niet oververhit geraakt. Het is een stijvolle doos die zeker niet stoort in je interieur. Vanaf nu zullen de kabels niet meer in de weg liggen.

 

E•box Square, geschikt voor stekkers en verdeelstekkers tot 4 stopcontacten: 14,95 euro

E•box Medium, geschikt voor verdeelstekkers tot 6 stopcontacten : 14,95  euro

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren