fbpx

Kleed je warm met SUN68

Met SUN68 zul je deze winter warm hebben en stijlvol zijn. Ontdek snel hier hun herfst/winter collectie 2014.

De herfst en winter collectie 2014 van SUN68 heeft deze keer weer hun vertrouwde patronen zoals de stippen en de sterren meegekregen. Af en toe zijn er nu ook hartjes te vinden in de kledij. Het is een collectie geworden met een romantische toets.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren