fbpx

Evian x Kenzo Limited edition 2015

Dit jaar heeft evian de handen in elkaar geslagen met Kenzo. Uit de samenwerking is een prachtige limited edition fles gekomen.

Kenzo ken je zeker en vast van de heerlijke parfums en kledij. evian heeft Kenzo uitgekozen om de herfst/winter fles van dit jaar maken.

Net als de KENZO Herfst-Winter 2014 Collectie is de fles van evian® sterk beïnvloed door het surrealistische, eigenzinnige oeuvre van regisseur David Lynch. Het paarse zigzagdessin heeft een vergrootglaseffect als de fles gevuld is, wat doorbroken wordt door een enkele limegroene zigzag, die zorgt voor een vertekend beeld van de ultrapure inhoud van de fles.

Ik vindt hem echt prachtig. Hij is echt een fles om te sparen. Van zo’n waterfles heb je er geen 2 😉 .

Er is ook een klein flesje verkrijgbaar. Deze is natuurlijk handiger mee te nemen dan de glazen fles.

Bekijk ook zeker eens het filmpje die hieronder staat.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren