fbpx

Braun Silk-épil 7 Skin&Spa

Heb je last van ingegroeide haartjes of komen ze te snel terug? Dan moet je zeker eens de Braun Silk épil 7 Skin&Spa proberen.

Even geleden mocht ik dit nieuwe apparaatje van Braun uitproberen. Hij bevat een epilator, gezichtsborstel en een lichaamsborstel. Met een gezichtsborstel had ik al eerder ervaring maar met een lichaamsborstel was ik nog compleet onbekend. Wat ben ik blij dat deze eindelijk in mijn leven is gekomen. Geen last meer van gegroeide haartjes. In combinatie met de silk épil 7 blijven ze zeker 3 weken weg!

In de verpakking vind je een handleiding, gezichtsborstel, Silk épil 7, lichaamsborstel, reiszakje, oplader en een klein borsteltje.

Dit is de gezichtsborstel. Hij reinigt je huid zeker 6 keer beter dan een gewoon washandje. Ik ben absoluut fan van deze apparaatjes en ook deze van Braun bevalt mij goed. Hij is welk praktischer om mee te nemen op reis. Hij weegt niet veel en is niet zo duur als de andere soorten.

Dit is het borsteltje die standaard is. Ik vindt het jammer dat hij geen tussen pauzes neemt. Hij blijft ronddraaien en je moet zelf van gezichtsdeel veranderen als het gereinigd is. Je kunt 2 snel heden kiezen door 2x te drukken op de start knop.

Dit is de lichaamsscrub. Het is een grote grove borstel die ervoor zorgt dat ingegroeide haartjes vrijkomen.

Er zit ook een beschermend plastic bij. Zo kunnen de haartjes niet worden aangetast als je hem meeneemt op reis.

Je moet het epileer stuk van de Silk épil verwijderen om de lichaamsborstel te kunnen plaatsen. Door de harde trillingen scrubt hij je lichaam goed. Ik vindt hem echt super! Geen last meer van ingegroeide haartjes en mijn lichaam is super zacht.

Dit is natuurlijk het belangrijkste, de Silk épil 7. De Silk épil mag ook onder de douche gebruikt worden. Dit maakt het minder ‘pijnlijk’, al vindt ik dat het zonder water ook niet veel pijn doet.

Hij heeft 40 pincetjes hierdoor worden de kleinste haartjes verwijderd. Om beter te zien welke haartjes je verwijdert is er een smartlichtje.

Er wordt ook een klein borsteltje bijgeleverd. Hiermee kun je de haartjes weg doen die in de epilator zitten.

Dit is de oplader. Je moet hem uittrekken om de silk épil te kunnen gebruiken.

Dit is het reiszakje waarin je hem kunt bewaren. Alles past er ook mooi in!

De Silk-épil 7 Skin & Spa is te koop voor € 179,99.

Heb jij als eens eerder een Silk épil gebruikt?

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren