fbpx

Essence MTV EMA 2014

Op 9 november zijn de MTV EMA’s er weer. Dit jaar is Essence weer hoofdsponser. Natuurlijk kun je weer kans maken op tickets.

Essence is in 2014 wederom partner van MTV EMA, het grootste muziekevenement ter wereld dat dit jaar op 9 november in Glasgow wordt gehouden. Het cosmeticamerk is niet alleen een van de hoofdsponsoren, maar zal ook de “Best Look” categorie presenteren. De Best Look Award wordt toegekend aan een ster die afgelopen jaar een opvallend fashion- en stijlicoon is geweest. Deze award zal in november voor de eerste keer tijdens de spectaculaire hoofdshow worden uitgereikt. Fans van over de hele wereld kunnen op hun favoriete ster stemmen via de MTV website. In 2012 won countryzangeres Taylor Swift de Best Look Award en in 2013 was het “One Direction’s” Harry Styles die de award in ontvangst nam. De genomineerden van dit jaar worden binnenkort bekendgemaakt.

Ook dit jaar geeft essence haar fans de kans bij dit geweldige event te kunnen zijn, met winacties voor VIP tickets voor de show en tickets voor de after show party! Op de producten zal je dus codes vinden die je sleutel naar een ticket kunnen zijn.

Kijk jij naar de EMA’s?

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren