fbpx

3 jaar The Spotlight!

Ongeloofelijk, het is vandaag de 3e verjaardag van The Spotlight. Ik wil je heel graag bedanken in dit artikel!

Dit had ik nooit durven dromen. Mijn blog bestaat 3 jaar. In deze jaren heb ik heel veel bijgeleerd, de leukste events bijgewoond en veel mensen leren kennen.
Natuurlijk heb ik dit voornamelijk aan jullie te danken. Als jullie mijn blog niet zouden volgen dan had ik deze kansen waarschijnlijk ook niet gekregen. Ik ben jullie, mijn lezers dus ontzettend dankbaar. Het is fantastisch om te zien dat jullie meestal wel terugkeren.
Omdat ik jullie allemaal wil bedanken heb ik komende maand enkele winacties gepland. Waag zeker je kans en misschien wil je wel één van de leuke prijzen.
Ook de pr-mensen wil ook bedanken. Dankjewel dat ik de kans krijg om producten te testen voor The Spotlight en leuke events die jullie organiseren.
Hopelijk wordt het komende blog-jaar nog fantastischer. Jullie mogen alvast leuke artikelen verwachten.
Dankuwel!
Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren