fbpx

Trouwen op Aruba

Je trouwdag zou de mooiste dag van je leven moeten zijn. Het kan natuurlijk altijd mooier. Namelijk door te trouwen op Aruba!

Elkaar het jawoord geven is het mooiste wat je samen kunt doen. Je kunt kiezen om het klein te doen, met een groot feest of in het buitenland. Wie het ziet zitten om te trouwen in het buitenland kan dat doen in Aruba.

Aruba is een eiland op de Nederlandse antillen. Welke locatie is er nu mooier dan trouwen op de Caraïben?
Je vliegt naar Aruba en daar geef je elkaar op een parelwit strand en onder een stralende zon het jawoord. Aruba staat naast tropische temperaturen, een prachtige natuur en een zinderende cultuur dus ook garant voor een hele brok romantiek.

Trouwen op Aruba in een 7-stappenplan: 

  1. Bezorg de Arubaanse overheid ten minste één maand op voorhand de nodige documenten.
  2. Boek je tickets en reis af naar de witte stranden, tropische temperaturen en eindeloze zonsondergangen.
  3. Vertrek zorgeloos dankzij de weddingplanners, zij regelen alles voor jou…
  4. ….of toch niet: kies de ideale locatie uit voor de religieuze inzegening: van het strand over een vuurtoren tot het natuurpark.
  5. Schreeuw het uit: YES I DO.
  6. Geniet op het feest van de traditionele hapjes en drankjes.
  7. Verken bruisend Aruba: natuur, cultuur maar vooral een hele portie jolijt. Hier creëert men herinneringen voor het leven.

Het is zelfs helemaal niet moeilijk 😉 . Wat het prijskaartje daarvan is kan ik je niet meegeven. Maar ik denk dat het jammer genoeg niet voor iedereen is weggelegd. Misschien een extra reden om te sparen.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Aruba.

Zou jij het zien zitten om te trouwen op Aruba?

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren