fbpx

Kérastase Fluidissime

Eindelijk heb ik een goede producten gevonden tegen freeze haar. Kérastase heeft namelijk een nieuwe lijn om je haar terug kalm te maken. Lees verder om te weten wat ik ervan vindt.

Vrouwen willen hun haar immers zowel in model houden als het beweging en vorm geven. Soepel vallend haar veronderstelt dus in de eerste plaats een perfecte discipline. Maar zoals iedereen weet kunnen deze levende haren soms erg koppig zijn.

Deze shampoo is geschikt voor weerbarstig haar dat moeilijk te stylen is, alle haartexturen (pluis, gekruld, golvend of steil) en haartypen (fijn, normaal of dik). Hij is wel niet geschikt voor zeer gekruld haar dat minder volume wil.

Na gebruik voelde mijn haar lekker soepel en zacht aan. Het was ook beter in model te brengen. Mijn haar werd ongeveer even snel vettig als met alle andere shampoos. Hij is ook heel zuinig in gebruik.

Je kunt deze shampoo kopen voor € 19,90/250ml in het salon.

Deze spray is fantastisch als je weerbarstig haar hebt. Hij zal je haar kalmeren en het zal er nog nooit zo ‘rustig’ uit gezien hebben. Je moet het aanbrengen op handdoekdroog haar. Het helpt zo’n 3 dagen om je haar te kalmeren. Ik ben er echt fan van. Mijn haar staat niet echt wild maar als het toch eens zo is dan grijp ik direct naar deze fluidissime.

Ook deze is te koop in het salon voor € 25,50/150ml.

Dit nieuwe gamma van Kérastase heeft ook nog een aantal andere nieuwe producten. Er is ook nog een 2e soort shampoo en een masker die 2 keer per week kunt gebruiken. Vraag in het Kérastase salon welke producten geschikt zijn voor jou.

Heb jij wild haar?

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren