fbpx

L’Oréal Sealing Repair

L’Oréal heeft een nieuw serum die je kapotte punten hersteld. Zoals het serum van Cristalliste,  die ik al eens reviewde heeft deze ook 2 producten. Zou hij echt je puntjes herstellen?

Dit nieuwe, intelligente serum bevat de beste verzorgende bestanddelen van het moment om de punten als nieuw te maken. De hightech formule van dit serum bestaat uit twee krachtige concentraten, elk geïsoleerd in twee aparte compartimenten. De reconstruerende lipiden en de ceramiden met oppervlakte-effect komen enkel op het moment van het aanbrengen samen om hun krachten te bundelen en een maximaal effect te geven.

Zoals je hierboven ziet komen de 2 producten er tegelijkertijd uit. De ene kant is een crème en de andere het serum. Het maakt mijn haar zacht en de ‘wilde’ puntjes onderaan zijn mooi plat geworden. Ik gebruik hem nu nog steeds dus ik ben er zeker heel tevreden over. Ze zeggen dat hij je puntjes hersteld maar daar geloof ik niet in. Gespleten puntjes kunnen toch nooit terug aan elkaar groeien. Een serum kan dit enkel camoufleren en daarin is hij echt heel goed.

Als je een goed serum zoekt die je gespleten puntjes terug laat stralen dan is deze perfect!

Prijs € 16,80

Heb jij al eens een duo serum gebruikt?

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren