fbpx

Ik ben op zoek naar jou!

Ja, ik ben op zoek naar jou. Namelijk een gastschrijver. Heb je zin om af en toe een artikeltje te schrijven voor hier op de blog? Lees dan snel verder.

Binnenkort wil ik de blog weer een klein stukje uitbreiden. Het zou leuk zijn een gastschrijver te hebben. Er staan geen vaste perioden op maar een artikel als je zin hebt. Soms kun je van mij een opdracht krijgen of je mag ook je creatieve geest de vrije loop laten. Zoals je al gemerkt hebt zijn er de afgelopen weken af en toe interieur artikelen online gekomen. Omdat ik hier niet helemaal in gespecialiseerd ben zou ik ook iemand willen die interieur artikelen schrijft.
Een artikel moet wel beauty, fashion, lifestyle, reizen of interieur gerelateerd zijn.

Heb jij zin om gastschrijver te worden? Stuur mij dan een mailtje met jou naam en waarom je dit graag zou doen, dit hoeft helemaal niet lang te zijn.
Als je nog vragen hebt kun je natuurlijk die natuurlijk ook in de mail zetten. Waag je kans! Wie weet kies ik wel meer dan 1 iemand 😉 . Vul het formulier hieronder in.

Naam (!)

E-mail (!)

Waarom wil jij hier graag schrijven?


Alvast bedankt!

 

 

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren