fbpx

Het is juli, tijd om te shoppen

Bron: Pressroom Esprit

Shopaholics het is zover, de solden zijn eindelijk begonnen! Tijdens deze maand worden er veel meer kleren gekocht dan op andere momenten. Het is ook eens een reden om die duurdere handtas aan te schaffen.

Een week geleden stonden we te wachten aan de deuren van winkels om dat ene jurkje zeker te kunnen scoren. Enkele weken voordat de koopjes beginnen gaan we meestal al eens window shoppen. We zien dan meestal leuke stuks hangen en die gaan we dan pas kopen in juli. Zo hebben we al veel geld bespaard. Meer centjes om een extra kleedje te kopen  😉 . Veel mensen gaan altijd naar hun ‘vaste’ winkel en kijken dus ook niet in andere winkels. Als we snel iets willen kopen is het natuurlijk gemakkelijk om naar je favoriete winkel te gaan en niet te moeten zoeken. Verandering kan soms wel eens goed zijn. Ga tijdens de koopjes periode dus eens langs bij die andere boetiek waar je nooit binnen gaat. Waarschijnlijk hebben een kledingstuk die straks je favoriet wordt. Tijdens de solden ga ik altijd bij esprit want daar hebben ze kleren voor elke gelegenheid. Ook bij winkels langsgaan die je budget normaal niet aankan is een goed idee. Misschien kom je iets tegen die 50% korting heeft. Dan kun je dit natuurlijk niet laten liggen 😉 .

Bron: Pressroom Esprit

Zie je het niet zitten om de drukke stad in te trekken? Kijk eens op de website van een aantal winkels. Tegenwoordig heeft bijna iedereen een webshop. Je hoeft je huis niet uit en je kunt prijzen beter vergelijken.
Vroeger wou ik altijd verschillende soorten bloesjes. Toen ik thuis kwam bleek er niets bij te passen. Sindsdien probeer ik zoveel mogelijk basics in mijn kledingkast te hebben. Ik weet zeker dat je er alles mee kan combineren. De belangrijkste basics zijn een blazer, een donkere jeans, een basis topje en natuurlijk de little black dress die je kunt aantrekken voor elk feestje.

Hopelijk vindt je leuke stuks in de solden. Shoppen maar!

Koop jij meer tijdens de koopjes periode?

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren