fbpx

2 verschillende persoonlijkheden, 1 huis

Het is één van de meest voorkomende redenen van een ruzie. Je wil gaan samenwonen maar je wilt het huis beiden anders inrichten. Wat doe je eraan?

Jullie zijn het perfecte koppel. Je hebt dezelfde interesses maar op 1 vlak botst het, de inrichting van het huis. Je kunt toegeven aan je huisgenoot maar dan loop je het risico dat je je niet thuis voelt. Je thuis voelen is net nu het belangrijkste in je eigen huis. Het is belangrijk dat je op voorhand goed overlegt hoe je elke kamer wilt indelen. Een goede tip daarbij is om floorplanner te gebruiken. Je kunt er een exact plan van je huis op maken. Zo hoef je geen onverwachte veranderingen meer te maken eens je begint te decoreren.

Als je niet overeen komt om 1 stijl te kiezen kun je gaan combineren. Als jij graag strak en modern wilt en je partner liever landelijk wilt kun je een moderne kast nemen en een landlijke sofa. Je kunt ook gaan kiezen voor 1 stijl. Als je in huis een kamer hebt die helemaal van jezelf is dan kun je daar je stijl in toepassen. Het belangrijkste hierin is om allemaal een beetje toe te geven. Hou dit in je achterhoofd: Je moet kr thuis voelen in je eigen huis!

Ga jij binnenkort met iemand samenwonen?

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren